Testing HBlink


 

Here are my observations:

 

Running  setup

 

        à34001                                à31003                                             62031

AST ß       à  Analog_Bridge ß        à HB_Bridge ß   àhblink>ß      à MMDVM

        ß32001                                ß31000

 

 

Allstar  node connected  to  IaxRpt console

 

All  IaxRpt consoles messages are OK .

 

PTT from  DMR radio shows  the following  on HB-Bridge console ( Seems OK)

 

                INFO 2017-06-21 13:53:27,368 Voice Transmission Start on TS 1 and TG BrandMeister (9) from VE2DJE

 

PTT from  DMR radio shows OK on Analog_Bridge console

 

                I: 2017-06-21 17:55:43.642 Begin TX: src=3022368 rpt=302236 dst=9 slot=1 cc=1

                Begin TX: src=3022368 rpt=302236 dst=9 slot=1 cc=1

 

Audio received on IAxrpt console is  white noise only….

 

TX from  IAXrpt Allstar console  shows OK on Analog_Bridge console

 

                M: 2017-06-21 17:58:53.474 PTT on

                M: 2017-06-21 17:58:56.542 PTT off (keyed for 3068 ms)

 

TX from  IAXrpt Allstar console  shows OK on  HB-Bridge console

 

                INFO 2017-06-21 13:59:49,675 (MASTER-1) Begin AMBE encode STREAM ID: 387864                                                                                                  7194 SUB: 3022387 (3022387) REPEATER: 302238 (302238) TGID BrandMeister (9)                                                                                                  , TS 1

                DEBUG 2017-06-21 13:59:49,801 (MASTER-1) import_datagramReceived

                /

                /

                /

                /

                DEBUG 2017-06-21 13:59:51,931 (MASTER-1) import_datagramReceived

                DEBUG 2017-06-21 13:59:51,936 (MASTER-1) End AMBE encode STREAM ID: 3878647                                                                                                  194 FRAMES: 31

 

Receiving  Callsign properly on DMR radio,  No audio…..

 

Tried to change  ambeSize  from 49 to 72 in Analog_Bridge.ini …..

Checked for TS1 TG9 ok in radio

Commented out  all [RULES] in HB_Bridge.conf

 

I suspect my Thumbdv , I have ordered  another one ……

 

Any clue on what I should check …..


Richard VE2DJE

 

.

 

 

 

 

 

Provenance : Courrier pour Windows 10

 

Join main@DVSwitch.groups.io to automatically receive all group messages.