Re: DMR to Allstar Bridge almost working


Peter M0NWI
 

If you log into DVSwitch message list at Groups.io, you will be able to look back down the list, maybe even search, to find the old messages which discuss your issue.


73,

Peter




From: main@DVSwitch.groups.io <main@DVSwitch.groups.io> on behalf of mark rosenberg <4x1ks.mark@...>
Sent: 19 July 2018 08:53
To: main@dvswitch.groups.io
Subject: Re: [DVSwitch] DMR to Allstar Bridge almost working
 
Not sure i understand what you mean...explain...thanks

On Thu, Jul 19, 2018, 10:33 Peter M0NWI <peter-martin@...> wrote:

Mark,


Go back in the list some messages, there was a long discussion about this, I suspect the voice you're hearing is from Brandmiester reporting 'Blocked', as it feels you're doing something wrong, like trying to use an ID twice.


73,

Peter




From: main@DVSwitch.groups.io <main@DVSwitch.groups.io> on behalf of mark rosenberg <4x1ks.mark@...>
Sent: 19 July 2018 08:13
To: main@DVSwitch.groups.io
Subject: [DVSwitch] DMR to Allstar Bridge almost working
 
So I hear great audio from the DMR to my Allstar node.  That part is good.

However, my audio to the Dmr side is either too low...and weirdest of all is that I keep getting what sounds like a woman's computer generated voice keying up over and over again for about 1 sec and saying something that sounds like "lost" at 1 or 2 second intervals.  Is that something explainable?  it happens as soon as I key up the Allstar radio...then she starts at one second intervals on and off with the word that sounds like "lost"...won't stop.

Mark

Join main@DVSwitch.groups.io to automatically receive all group messages.