Date   

Re: Hytera DMR Gateway

Chris WB4ULK
 

Well, thank you! Now if I can get the rest of it working. Lol


Re: YSF -> DMR ID/Callsign Display

Steve KC1AWV
 

It's in DVSwitch.ini - look in the YSF stanza for FallbackID. I believe this ID is used when a callsign cannot be found in the local database. You may also want to check your local callsign database to see if the callsign in question has an ID assigned to it.

Steve KC1AWV


On Mon, Jun 17, 2019 at 11:32 AM Dexter Harroo <dex.9y4c@...> wrote:
i think that happens when the station coming from the YSF side doesn't have a DMR ID 

On Mon, Jun 17, 2019 at 11:20 AM Nick Robinson <robinson.nick@...> wrote:
I have a new YSFReflector I set up, and have YSF2DMR running, connected to my IPSC2 server

Any DMR to YSF traffic the Radio ID/Callsign routes properly

Any YSF to DMR traffic only appears with the ID # entered in the YSF2DMR.ini, so when theres YSF traffic it all appears on the DMR side under my personal ID nmumber. Not ideal.

Is there any configuration where the source ID will come across to DMR instead of the gateway ID? I thought maybe it would with a 6 digit rptr ID but same result.



--
73
9Y4C
Dexter Harroo



--
Steve Miller
KC1AWV


Re: YSF -> DMR ID/Callsign Display

Dexter Harroo
 

i think that happens when the station coming from the YSF side doesn't have a DMR ID 


On Mon, Jun 17, 2019 at 11:20 AM Nick Robinson <robinson.nick@...> wrote:
I have a new YSFReflector I set up, and have YSF2DMR running, connected to my IPSC2 server

Any DMR to YSF traffic the Radio ID/Callsign routes properly

Any YSF to DMR traffic only appears with the ID # entered in the YSF2DMR.ini, so when theres YSF traffic it all appears on the DMR side under my personal ID nmumber. Not ideal.

Is there any configuration where the source ID will come across to DMR instead of the gateway ID? I thought maybe it would with a 6 digit rptr ID but same result.



--
73
9Y4C
Dexter Harroo


YSF -> DMR ID/Callsign Display

Nick Robinson
 

I have a new YSFReflector I set up, and have YSF2DMR running, connected to my IPSC2 server

Any DMR to YSF traffic the Radio ID/Callsign routes properly

Any YSF to DMR traffic only appears with the ID # entered in the YSF2DMR.ini, so when theres YSF traffic it all appears on the DMR side under my personal ID nmumber. Not ideal.

Is there any configuration where the source ID will come across to DMR instead of the gateway ID? I thought maybe it would with a 6 digit rptr ID but same result.


Re: Just Moved server from Digital Ocean and now server won't run

Steve N4IRS
 

BTW,
What is a "fresh image of DWswitch" ?

On 6/16/2019 9:21 PM, N9UMJ wrote:
Hi Mike

I'm running Ubintu 18.04 on both Digital Ocean and Hostwinds VPS, Wanting to leave Dig O, I've moved all of the files from Dig O with rsync and setup the files the same on both instances. The config files are the same only moved to the new location.
The firewall rules are identical on both vps sites. , everything seems to be identical, I've made the changes on the ysf registry to reflect the new ip address and even turned off the droplet on dig Ocean to not create a conflict between the 2 servers, but still not able to get ysf reflector to run on dvswitch from the new server, I've contacted support at hostwinds and they tell me it's nothing to do with the my iso.and firewall setup and traffic should be passed. 
Not sure what I'm missing here ? But I'm sure if must be something simple??
Since the instance on digital Ocean still works when I turn it back on???

Still comparing files , but it was almost  a copy and paste to the new vps. I even downloaded a new fresh image of DWswitch and installed the working files to the new install and kept the original as a backup?? Neither will work!

Still open for suggestions or another set of eyes to see what's been missed or changed. 

Thanks
Rick n9umj

On Sun, Jun 16, 2019, 9:04 PM Mike KB8JNM <groupio@...> wrote:

Not sure if there is anything specific to Ubuntu but Just a thought... Your packaging might be missing something needed. Someone else may be able to chime in on that.

What does it say when you type   '  uname -r   ' from cmd line ?

Not familiar with Dig Oc but

Did you use one of their stock images ?  or - Can/did you load your own iso ?


On 6/16/2019 7:40 PM, N9UMJ wrote:
Hi Mike

Ubuntu 18.04

On Sun, Jun 16, 2019 at 12:20 PM Mike KB8JNM <groupio@...> wrote:

What OS and kernel version ?

On 6/16/2019 12:03 PM, N9UMJ wrote:
I just moved all of the DvSwitch files and server configurations away from Digital Ocean to a new VPS and can't get it to run, All of the ports have been configut=red on the firewall as the working version of DO, I was wondering if someone could give me some tips on what it might be or would be will to take a look see and see if I may have missed something

Thanks
Rick n9umj


Re: Just Moved server from Digital Ocean and now server won't run

Steve N4IRS
 

Rick,
Let's start with the basics, what services/servers are you trying to run?

Steve

On 6/16/2019 9:21 PM, N9UMJ wrote:
Hi Mike

I'm running Ubintu 18.04 on both Digital Ocean and Hostwinds VPS, Wanting to leave Dig O, I've moved all of the files from Dig O with rsync and setup the files the same on both instances. The config files are the same only moved to the new location.
The firewall rules are identical on both vps sites. , everything seems to be identical, I've made the changes on the ysf registry to reflect the new ip address and even turned off the droplet on dig Ocean to not create a conflict between the 2 servers, but still not able to get ysf reflector to run on dvswitch from the new server, I've contacted support at hostwinds and they tell me it's nothing to do with the my iso.and firewall setup and traffic should be passed. 
Not sure what I'm missing here ? But I'm sure if must be something simple??
Since the instance on digital Ocean still works when I turn it back on???

Still comparing files , but it was almost  a copy and paste to the new vps. I even downloaded a new fresh image of DWswitch and installed the working files to the new install and kept the original as a backup?? Neither will work!

Still open for suggestions or another set of eyes to see what's been missed or changed. 

Thanks
Rick n9umj

On Sun, Jun 16, 2019, 9:04 PM Mike KB8JNM <groupio@...> wrote:

Not sure if there is anything specific to Ubuntu but Just a thought... Your packaging might be missing something needed. Someone else may be able to chime in on that.

What does it say when you type   '  uname -r   ' from cmd line ?

Not familiar with Dig Oc but

Did you use one of their stock images ?  or - Can/did you load your own iso ?


On 6/16/2019 7:40 PM, N9UMJ wrote:
Hi Mike

Ubuntu 18.04

On Sun, Jun 16, 2019 at 12:20 PM Mike KB8JNM <groupio@...> wrote:

What OS and kernel version ?

On 6/16/2019 12:03 PM, N9UMJ wrote:
I just moved all of the DvSwitch files and server configurations away from Digital Ocean to a new VPS and can't get it to run, All of the ports have been configut=red on the firewall as the working version of DO, I was wondering if someone could give me some tips on what it might be or would be will to take a look see and see if I may have missed something

Thanks
Rick n9umj


Re: Just Moved server from Digital Ocean and now server won't run

Mike KB8JNM
 

did you rsync the entire OS ?

On 6/16/2019 9:21 PM, N9UMJ wrote:
Hi Mike

I'm running Ubintu 18.04 on both Digital Ocean and Hostwinds VPS, Wanting to leave Dig O, I've moved all of the files from Dig O with rsync and setup the files the same on both instances. The config files are the same only moved to the new location.
The firewall rules are identical on both vps sites. , everything seems to be identical, I've made the changes on the ysf registry to reflect the new ip address and even turned off the droplet on dig Ocean to not create a conflict between the 2 servers, but still not able to get ysf reflector to run on dvswitch from the new server, I've contacted support at hostwinds and they tell me it's nothing to do with the my iso.and firewall setup and traffic should be passed. 
Not sure what I'm missing here ? But I'm sure if must be something simple??
Since the instance on digital Ocean still works when I turn it back on???

Still comparing files , but it was almost  a copy and paste to the new vps. I even downloaded a new fresh image of DWswitch and installed the working files to the new install and kept the original as a backup?? Neither will work!

Still open for suggestions or another set of eyes to see what's been missed or changed. 

Thanks
Rick n9umj

On Sun, Jun 16, 2019, 9:04 PM Mike KB8JNM <groupio@...> wrote:

Not sure if there is anything specific to Ubuntu but Just a thought... Your packaging might be missing something needed. Someone else may be able to chime in on that.

What does it say when you type   '  uname -r   ' from cmd line ?

Not familiar with Dig Oc but

Did you use one of their stock images ?  or - Can/did you load your own iso ?


On 6/16/2019 7:40 PM, N9UMJ wrote:
Hi Mike

Ubuntu 18.04

On Sun, Jun 16, 2019 at 12:20 PM Mike KB8JNM <groupio@...> wrote:

What OS and kernel version ?

On 6/16/2019 12:03 PM, N9UMJ wrote:
I just moved all of the DvSwitch files and server configurations away from Digital Ocean to a new VPS and can't get it to run, All of the ports have been configut=red on the firewall as the working version of DO, I was wondering if someone could give me some tips on what it might be or would be will to take a look see and see if I may have missed something

Thanks
Rick n9umj


Re: Hytera DMR Gateway

Joshua Nulton
 

Completely unrelated, but I just watched one of your videos this morning while doing dishes and commented. You're putting out great content that's easy for a beginner to follow, I like that. Though I'm not a beginner, when I watch other people's videos I try to imagine my father following the video. I admire when someone can communicate as well as you do. I hope you keep up the work.


On Mon, Jun 17, 2019, 7:52 AM Chris WB4ULK via Groups.Io <chood73=yahoo.com@groups.io> wrote:
I know this isn't a DV Switch product, but figure it works much the same.
I deployed this to connect my Hytera repeaters into my HBlink3 instance.
It has worked very well so far, but I have a small issue and have not been able to find any info on it.

When I first deployed it, I set it up with just a hotspot ID and everything worked great from the test repeater at the house. The only issue was how TG's didn't disconnect after 15 mins. Typical hotspot behavior. I burned it in a couple of weeks at home and then took it to he repeater site.
It is setup to pass our local TG to the cluster only and everything else goes out across BM, using TGRewrite rules, so it logs into my HBLink3 instance and BM 3102.

I had a conversation with one of the BM administrators and he said let him know and he would set the ID up for a repeater.
Thinking about that, I figured "Hey, my repeater ID that is already affiliated would work. The actual repeater is behind the Hytera DMR Gateway instance, so I will have IT log into BM as the old repeater ID."

Once I changed this, it logged in and worked fine, but after awhile, it times out to BM and never comes back.
I am pointing it to BM on port 62030 for MMDVM repeaters with passw0rd. I found this info on the BM site.
I am using repeater ID 311342 which was already under "My Repeaters"

Any Ideas what difference it made once I changed the ID#?

I am posting my configs and logs below, maybe someone could peek at it and figure out what I may change.
Again, it works fine when using a hotspot id like 311372204, but times out using 311342.

Thanks,
Chris

DMRGateway.ini


[General]

Timeout=20

RptAddress=127.0.0.1

RptPort=62032

LocalAddress=127.0.0.1

LocalPort=62039

RuleTrace=0

Daemon=0

Debug=0

 

[Log]

# Logging levels, 0=No logging

DisplayLevel=1

FileLevel=1

FilePath=.

FileRoot=DMRGateway

 

[Voice]

Enabled=1

Language=de_DE

Directory=/opt/DMRGateway/Audio

 

[XLX Network]

Enabled=0

File=/opt/DMRGateway/XLXHosts.txt

Port=62030

Password=passw0rd

ReloadTime=60

# Local=3351

Slot=1

TG=6

Base=64000

Startup=232

Relink=180

Debug=0

Id=123456

 

# Brandmeister

[DMR Network 1]

Enabled=1

Address=?????????

Port=62030

TGRewrite=

PCRewrite=1

PassAllTG=1

PassAllTG=2

PassAllPC=1

Password=???????

Debug=0

Id=311342

Name=BM_United_States_3102

 

# WB4ULK

[DMR Network 2]

Enabled=1

Address=?????????

Port=62036

TGRewrite=2,2,2,2,1

PCRewrite=

Password=passw0rd

Debug=0

Id=311372209

Name=WB4ULK_Network

 

# DMR+ IPSC2 OE2

[DMR Network 3]

Enabled=0

Address=12.234.567.89

Port=55555

Password=PASSWORD

Debug=0

Id=123456

gw_hytera_mmdvm.ini



####################################################################################

## hytera_mmdvm DMRGateway Config by OE1KBC

####################################################################################

 

DMRGateway_address=127.0.0.1

DMRGateway_port=62039

 

DMRGateway_local_address=127.0.0.1

DMRGateway_local_port=62032

 

####################################################################################

## hytera_mmdvm DMRGateway Repeater Ports

####################################################################################

 

Hytera_RPT_PORT=62005

Hytera_RPT_AUDIO_PORT=62006

Hytera_RPT_RDAC_PORT=62007

 

####################################################################################

## hytera_mmdvm DMRGateway Location

####################################################################################

 

Location_Name=Columbus, GA

Location_Latitude=+47.1234

Location_Longitude=+08.1234

Location_Homepage=http://www.wb4ulk.com

Location_Watt=50

Location_CC=01

 

####################################################################################

# sysop mailaddress and DMR ID

####################################################################################

 

SYSOPEMAIL=chood73@...

SYSOP_ID=3113722

 

 Log

M: 2019-06-17 12:29:53.121 BM_United_States_3102, Opening DMR Network

E: 2019-06-17 12:31:03.146 BM_United_States_3102, Connection to the master has timed out, retrying connection

M: 2019-06-17 12:31:03.146 BM_United_States_3102, Closing DMR Network

M: 2019-06-17 12:31:03.146 BM_United_States_3102, Opening DMR Network

E: 2019-06-17 12:32:13.170 BM_United_States_3102, Connection to the master has timed out, retrying connection

M: 2019-06-17 12:32:13.170 BM_United_States_3102, Closing DMR Network

M: 2019-06-17 12:32:13.171 BM_United_States_3102, Opening DMR Network

 

 


Hytera DMR Gateway

Chris WB4ULK
 

I know this isn't a DV Switch product, but figure it works much the same.
I deployed this to connect my Hytera repeaters into my HBlink3 instance.
It has worked very well so far, but I have a small issue and have not been able to find any info on it.

When I first deployed it, I set it up with just a hotspot ID and everything worked great from the test repeater at the house. The only issue was how TG's didn't disconnect after 15 mins. Typical hotspot behavior. I burned it in a couple of weeks at home and then took it to he repeater site.
It is setup to pass our local TG to the cluster only and everything else goes out across BM, using TGRewrite rules, so it logs into my HBLink3 instance and BM 3102.

I had a conversation with one of the BM administrators and he said let him know and he would set the ID up for a repeater.
Thinking about that, I figured "Hey, my repeater ID that is already affiliated would work. The actual repeater is behind the Hytera DMR Gateway instance, so I will have IT log into BM as the old repeater ID."

Once I changed this, it logged in and worked fine, but after awhile, it times out to BM and never comes back.
I am pointing it to BM on port 62030 for MMDVM repeaters with passw0rd. I found this info on the BM site.
I am using repeater ID 311342 which was already under "My Repeaters"

Any Ideas what difference it made once I changed the ID#?

I am posting my configs and logs below, maybe someone could peek at it and figure out what I may change.
Again, it works fine when using a hotspot id like 311372204, but times out using 311342.

Thanks,
Chris

DMRGateway.ini


[General]

Timeout=20

RptAddress=127.0.0.1

RptPort=62032

LocalAddress=127.0.0.1

LocalPort=62039

RuleTrace=0

Daemon=0

Debug=0

 

[Log]

# Logging levels, 0=No logging

DisplayLevel=1

FileLevel=1

FilePath=.

FileRoot=DMRGateway

 

[Voice]

Enabled=1

Language=de_DE

Directory=/opt/DMRGateway/Audio

 

[XLX Network]

Enabled=0

File=/opt/DMRGateway/XLXHosts.txt

Port=62030

Password=passw0rd

ReloadTime=60

# Local=3351

Slot=1

TG=6

Base=64000

Startup=232

Relink=180

Debug=0

Id=123456

 

# Brandmeister

[DMR Network 1]

Enabled=1

Address=?????????

Port=62030

TGRewrite=

PCRewrite=1

PassAllTG=1

PassAllTG=2

PassAllPC=1

Password=???????

Debug=0

Id=311342

Name=BM_United_States_3102

 

# WB4ULK

[DMR Network 2]

Enabled=1

Address=?????????

Port=62036

TGRewrite=2,2,2,2,1

PCRewrite=

Password=passw0rd

Debug=0

Id=311372209

Name=WB4ULK_Network

 

# DMR+ IPSC2 OE2

[DMR Network 3]

Enabled=0

Address=12.234.567.89

Port=55555

Password=PASSWORD

Debug=0

Id=123456

gw_hytera_mmdvm.ini



####################################################################################

## hytera_mmdvm DMRGateway Config by OE1KBC

####################################################################################

 

DMRGateway_address=127.0.0.1

DMRGateway_port=62039

 

DMRGateway_local_address=127.0.0.1

DMRGateway_local_port=62032

 

####################################################################################

## hytera_mmdvm DMRGateway Repeater Ports

####################################################################################

 

Hytera_RPT_PORT=62005

Hytera_RPT_AUDIO_PORT=62006

Hytera_RPT_RDAC_PORT=62007

 

####################################################################################

## hytera_mmdvm DMRGateway Location

####################################################################################

 

Location_Name=Columbus, GA

Location_Latitude=+47.1234

Location_Longitude=+08.1234

Location_Homepage=http://www.wb4ulk.com

Location_Watt=50

Location_CC=01

 

####################################################################################

# sysop mailaddress and DMR ID

####################################################################################

 

SYSOPEMAIL=chood73@...

SYSOP_ID=3113722

 

 Log

M: 2019-06-17 12:29:53.121 BM_United_States_3102, Opening DMR Network

E: 2019-06-17 12:31:03.146 BM_United_States_3102, Connection to the master has timed out, retrying connection

M: 2019-06-17 12:31:03.146 BM_United_States_3102, Closing DMR Network

M: 2019-06-17 12:31:03.146 BM_United_States_3102, Opening DMR Network

E: 2019-06-17 12:32:13.170 BM_United_States_3102, Connection to the master has timed out, retrying connection

M: 2019-06-17 12:32:13.170 BM_United_States_3102, Closing DMR Network

M: 2019-06-17 12:32:13.171 BM_United_States_3102, Opening DMR Network

 

 


Re: Some digital gear FS

Ryan Collier
 

how much for  what is left?

Thanks,

Ryan (KB8PMY)
KD8TUZ Hamilton Wireless Radio Club



On Sun, Jun 16, 2019 at 9:59 PM Bob N1XBM <N1XBM@...> wrote:
Pi hat and pi zero are spoken for. All I have left is the Arduino, mmdvm, TXCO combination.

On Sun, Jun 16, 2019, 20:04 Ed N2XDD <n2xdd@...> wrote:
How much are you looking for the mmdvm hat for the pi zero?
n2xdd@...

On June 16, 2019 8:02:33 PM EDT, Bob N1XBM <N1XBM@...> wrote:
I have a pi zero with the mmdvm hat I used pi star with. I also have a arduino with the mmdvm and the TXCO. Everything works I'm just not doing anything with it and would like to send the stuff down the road and put the money into current ham projects. Is there any interest? I can get more specifics if people want this stuff. I haven't even considered price yet, but I'd sell for what ever fair market value is.

N1XBM
Apparare Scientor
Paratus Communicare
www.n1xbm.com

--
Sent from my Android device with K-9 Mail. Please excuse my brevity.


Re: Some digital gear FS

Bob N1XBM <N1XBM@...>
 

Pi hat and pi zero are spoken for. All I have left is the Arduino, mmdvm, TXCO combination.


On Sun, Jun 16, 2019, 20:04 Ed N2XDD <n2xdd@...> wrote:
How much are you looking for the mmdvm hat for the pi zero?
n2xdd@...

On June 16, 2019 8:02:33 PM EDT, Bob N1XBM <N1XBM@...> wrote:
I have a pi zero with the mmdvm hat I used pi star with. I also have a arduino with the mmdvm and the TXCO. Everything works I'm just not doing anything with it and would like to send the stuff down the road and put the money into current ham projects. Is there any interest? I can get more specifics if people want this stuff. I haven't even considered price yet, but I'd sell for what ever fair market value is.

N1XBM
Apparare Scientor
Paratus Communicare
www.n1xbm.com

--
Sent from my Android device with K-9 Mail. Please excuse my brevity.


Re: Just Moved server from Digital Ocean and now server won't run

N9UMJ
 

Hi Mike

I'm running Ubintu 18.04 on both Digital Ocean and Hostwinds VPS, Wanting to leave Dig O, I've moved all of the files from Dig O with rsync and setup the files the same on both instances. The config files are the same only moved to the new location.
The firewall rules are identical on both vps sites. , everything seems to be identical, I've made the changes on the ysf registry to reflect the new ip address and even turned off the droplet on dig Ocean to not create a conflict between the 2 servers, but still not able to get ysf reflector to run on dvswitch from the new server, I've contacted support at hostwinds and they tell me it's nothing to do with the my iso.and firewall setup and traffic should be passed. 
Not sure what I'm missing here ? But I'm sure if must be something simple??
Since the instance on digital Ocean still works when I turn it back on???

Still comparing files , but it was almost  a copy and paste to the new vps. I even downloaded a new fresh image of DWswitch and installed the working files to the new install and kept the original as a backup?? Neither will work!

Still open for suggestions or another set of eyes to see what's been missed or changed. 

Thanks
Rick n9umj

On Sun, Jun 16, 2019, 9:04 PM Mike KB8JNM <groupio@...> wrote:

Not sure if there is anything specific to Ubuntu but Just a thought... Your packaging might be missing something needed. Someone else may be able to chime in on that.

What does it say when you type   '  uname -r   ' from cmd line ?

Not familiar with Dig Oc but

Did you use one of their stock images ?  or - Can/did you load your own iso ?


On 6/16/2019 7:40 PM, N9UMJ wrote:
Hi Mike

Ubuntu 18.04

On Sun, Jun 16, 2019 at 12:20 PM Mike KB8JNM <groupio@...> wrote:

What OS and kernel version ?

On 6/16/2019 12:03 PM, N9UMJ wrote:
I just moved all of the DvSwitch files and server configurations away from Digital Ocean to a new VPS and can't get it to run, All of the ports have been configut=red on the firewall as the working version of DO, I was wondering if someone could give me some tips on what it might be or would be will to take a look see and see if I may have missed something

Thanks
Rick n9umj


Re: Just Moved server from Digital Ocean and now server won't run

Mike KB8JNM
 

Not sure if there is anything specific to Ubuntu but Just a thought... Your packaging might be missing something needed. Someone else may be able to chime in on that.

What does it say when you type   '  uname -r   ' from cmd line ?

Not familiar with Dig Oc but

Did you use one of their stock images ?  or - Can/did you load your own iso ?


On 6/16/2019 7:40 PM, N9UMJ wrote:
Hi Mike

Ubuntu 18.04

On Sun, Jun 16, 2019 at 12:20 PM Mike KB8JNM <groupio@...> wrote:

What OS and kernel version ?

On 6/16/2019 12:03 PM, N9UMJ wrote:
I just moved all of the DvSwitch files and server configurations away from Digital Ocean to a new VPS and can't get it to run, All of the ports have been configut=red on the firewall as the working version of DO, I was wondering if someone could give me some tips on what it might be or would be will to take a look see and see if I may have missed something

Thanks
Rick n9umj


Re: 1 Way Audio (XLX DMR to ASL)

N0KEG
 

That's awesome news, thanks for your hard work.  If it'll help, I'm more than happy to test anything you come up with.


Re: Some digital gear FS

Ed N2XDD
 

How much are you looking for the mmdvm hat for the pi zero?
n2xdd@...


On June 16, 2019 8:02:33 PM EDT, Bob N1XBM <N1XBM@...> wrote:
I have a pi zero with the mmdvm hat I used pi star with. I also have a arduino with the mmdvm and the TXCO. Everything works I'm just not doing anything with it and would like to send the stuff down the road and put the money into current ham projects. Is there any interest? I can get more specifics if people want this stuff. I haven't even considered price yet, but I'd sell for what ever fair market value is.

N1XBM
Apparare Scientor
Paratus Communicare
www.n1xbm.com

--
Sent from my Android device with K-9 Mail. Please excuse my brevity.


Some digital gear FS

Bob N1XBM <N1XBM@...>
 

I have a pi zero with the mmdvm hat I used pi star with. I also have a arduino with the mmdvm and the TXCO. Everything works I'm just not doing anything with it and would like to send the stuff down the road and put the money into current ham projects. Is there any interest? I can get more specifics if people want this stuff. I haven't even considered price yet, but I'd sell for what ever fair market value is.

N1XBM
Apparare Scientor
Paratus Communicare
www.n1xbm.com


Re: Just Moved server from Digital Ocean and now server won't run

N9UMJ
 

Hi Mike

Ubuntu 18.04


On Sun, Jun 16, 2019 at 12:20 PM Mike KB8JNM <groupio@...> wrote:

What OS and kernel version ?

On 6/16/2019 12:03 PM, N9UMJ wrote:
I just moved all of the DvSwitch files and server configurations away from Digital Ocean to a new VPS and can't get it to run, All of the ports have been configut=red on the firewall as the working version of DO, I was wondering if someone could give me some tips on what it might be or would be will to take a look see and see if I may have missed something

Thanks
Rick n9umj


Re: Just Moved server from Digital Ocean and now server won't run

N9UMJ
 

Hi Steve

Mainly the YSF Reflector, Everything else is pointed to Brandmeister for transcoding to our 31188 talkgroup.
It was originally setup for me by Alec N1AJW , But Alec has other irons in the fire now an commited to those prjects.
I need to get it running off of Digital Ocean so Brandmeister will accept my feed.

My utimate goal wthis fall when my work load slows down is to place it on our own server at a fiber hub and do all of our transcoding and routing through DV_Switch, as for now I have very limited time with work and travel, I just need to make it usable again at the new VPS until time allows, I'm also very interested in the DV mobile but that wil also be later when time allows.

I enjoyed talking to you at Hamvention,I found it very enlightening and exciting with all of the new features and looking forward to dedicating my time to learn more later this year

Rick n9umj


On Sun, Jun 16, 2019 at 12:04 PM Steve N4IRS <szingman@...> wrote:
What does not run?

On 6/16/19 12:03 PM, N9UMJ wrote:
I just moved all of the DvSwitch files and server configurations away from Digital Ocean to a new VPS and can't get it to run, All of the ports have been configut=red on the firewall as the working version of DO, I was wondering if someone could give me some tips on what it might be or would be will to take a look see and see if I may have missed something

Thanks
Rick n9umj


Re: Dummy Repeater and All Star Link

Ryan Collier
 

So i am pulling my hair out.

Is this normal?
Open network connection to USRP
setTransmit called but nothing done. state=0, ttp=0

Dummyrepeater config is pointing to the IP address of ASL
ASL is point to Dummyrepeater ip address


Re: Just Moved server from Digital Ocean and now server won't run

Mike KB8JNM
 

What OS and kernel version ?

On 6/16/2019 12:03 PM, N9UMJ wrote:
I just moved all of the DvSwitch files and server configurations away from Digital Ocean to a new VPS and can't get it to run, All of the ports have been configut=red on the firewall as the working version of DO, I was wondering if someone could give me some tips on what it might be or would be will to take a look see and see if I may have missed something

Thanks
Rick n9umj

6521 - 6540 of 10637