#mmdvm_bridge low audio level from DMR to Allstar #mmdvm_bridge


Kimberly <kj7omo@...>
 

Thank you.


Steve N4IRS
 

In Analog_Bridge.ini:
[USRP]
address = 127.0.0.1                     ; IP address of USRP partner (Allstar/Asterisk or another Analog_Bridge)
txPort = 31001                          ; Transmit USRP frames on this port
rxPort = 31001                          ; Listen for USRP frames on this port
usrpAudio = AUDIO_UNITY                 ; Digital -> Analog (AUDIO_UNITY, AUDIO_USE_GAIN, AUDIO_USE_AGC)
usrpGain = 1.10                         ; Gain factor when usrpAudio = AUDIO_USE_GAIN (0.0 to 5.0) (1.0 = AUDIO_UNITY)
usrpAGC = -20,10,100                    ; Set the agc threshold (db), slope (db) and decay (ms)
tlvAudio = AUDIO_UNITY                  ; Analog -> Digital (AUDIO_UNITY, AUDIO_USE_GAIN, AUDIO_BPF)
tlvGain = 0.35                          ; Gain factor when tlvAudio = AUDIO_USE_GAIN (0.0 to 5.0) (1.0 = AUDIO_UNITY)


On 3/22/2021 8:55 AM, Kimberly wrote:
Hey all. When I did a test transmission from my Allstar node, the audio going into the DMR network is fine, but when I did a test transmission from the DMR network, the audio going into Allstar is very low. How do I adjust the audio levels?


Kimberly <kj7omo@...>
 

Hey all. When I did a test transmission from my Allstar node, the audio going into the DMR network is fine, but when I did a test transmission from the DMR network, the audio going into Allstar is very low. How do I adjust the audio levels?