DVSwitch Dashboard


W8DSB
 

I have a nicely working allstar <> dmr <> xlx (dmr to dstar) <> hblink system that I would like to add the dvswitch dashboard too.

I built a second system in a second AWS cloud allstart <> dmr <> ysf many years after the first and this has the dashboard.... I moved the var/www/html files from this cloud to the first cloud but that didn't work.... both cloud have  apache2 running and both have the the allstar dashboard running ok.

I think there are PHP hooks somewhere that I am not aware of... can somehelp?


Steve N4IRS
 

What does the Apache log say when you try to access page?

On 3/25/22 08:28, W8DSB wrote:
I have a nicely working allstar <> dmr <> xlx (dmr to dstar) <> hblink system that I would like to add the dvswitch dashboard too.

I built a second system in a second AWS cloud allstart <> dmr <> ysf many years after the first and this has the dashboard.... I moved the var/www/html files from this cloud to the first cloud but that didn't work.... both cloud have  apache2 running and both have the the allstar dashboard running ok.

I think there are PHP hooks somewhere that I am not aware of... can somehelp?


W8DSB
 

On Fri, Mar 25, 2022 at 08:30 AM, Steve N4IRS wrote:
Apache
[access.log]
"when I try to access dvswitch dashboard"
[25/Mar/2022:10:10:35 -0400] "GET / HTTP/1.1" 200 3525 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/99.0.4844.82 Safari/537.36"
"when I access Allstar dashboard"
[25/Mar/2022:10:13:07 -0400] "GET /allmon2/link.php?nodes=50964 HTTP/1.1" 200 4250 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/99.0.4844.82 Safari/537.36"
 
[error log]
[Fri Mar 25 10:10:21.592261 2022] [mpm_prefork:notice] [pid 1775] AH00163: Apache/2.4.18 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Fri Mar 25 10:10:21.592417 2022] [core:notice] [pid 1775] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'



Steve N4IRS
 

Well,
it was worth a shot.
So, I have to assume you have the DVSwitch dashboard files in a directory off webroot. No logging of errors or access when you try to access the page?

On 3/25/22 10:14, W8DSB wrote:
On Fri, Mar 25, 2022 at 08:30 AM, Steve N4IRS wrote:
Apache
[access.log]
"when I try to access dvswitch dashboard"
[25/Mar/2022:10:10:35 -0400] "GET / HTTP/1.1" 200 3525 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/99.0.4844.82 Safari/537.36"
"when I access Allstar dashboard"
[25/Mar/2022:10:13:07 -0400] "GET /allmon2/link.php?nodes=50964 HTTP/1.1" 200 4250 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/99.0.4844.82 Safari/537.36"
 
[error log]
[Fri Mar 25 10:10:21.592261 2022] [mpm_prefork:notice] [pid 1775] AH00163: Apache/2.4.18 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Fri Mar 25 10:10:21.592417 2022] [core:notice] [pid 1775] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'




W8DSB
 

All I did is copy in file form a working node:



This there more to the dashboard? Support files somewhere?


Steve N4IRS
 

These are the files installed for the dashboard.

── etc
│   └── lighttpd
│       └── conf-available
│           ├── 17-monit.conf
│           └── 17-sse.conf
├── opt
│   └── Web_Proxy
│       └── proxy.js
├── usr
│   └── local
│       └── sbin
│           └── platformDetect.sh
└── var
    └── www
        └── html
            ├── css
            │   ├── css-mini.php
            │   ├── css.php
            │   ├── featherlight.css
            │   └── index.php
            ├── images
            │   ├── favicon.ico
            │   ├── index.php
            │   └── speaker.png
            ├── include
            │   ├── browserdetect.php
            │   ├── config.php
            │   ├── functions.php
            │   ├── index.php
            │   ├── lh.php
            │   ├── localtx.php
            │   ├── status.php
            │   ├── system.php
            │   └── tools.php
            ├── index.php
            └── scripts
                ├── featherlight.js
                ├── functions.js
                ├── jquery.min.js
                └── pcm-player.min.js


On 3/25/22 10:20, W8DSB wrote:
All I did is copy in file form a working node:



This there more to the dashboard? Support files somewhere?


W8DSB
 

OK, I ended up reloading the entire working node...now I can't get allstar to talk with dvswitch... but the dashboard works. I am still trying to get back to all working but thanks for your help